Характеристиките на пуча в Турция от нощта на 15 юли

...
Характеристиките на пуча в Турция от нощта на 15 юли
Коментари Харесай

Бивш наш дипломат: Пучът в Турция е инсцениран или контролиран

Характеристиките на пуча в Турция от нощта на 15 юли 2017 година, отвън мнението на публична Анкара, несъмнено, са - инсцениран или следен, сподели пред „ Фокус “ някогашният общоприет консул на България в Одрин Георги Димов във връзка годишнината от осуетения опит за държавен прелом против турския президент Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила.

Изцяло или частично, от самото му начало, или на един следващ интервал. Това е преобладаващото мнение в света, на институционално и експертно ниво, както и като позиция на неправителствения бранш, уточни дипломатът. „ Това е общоприетата истина. Доказана и показана предходната седмица с отчета на Стокхолмския център на свободата, който е над 190 страници. Формулировката там е за следен опит за прелом “, уточни той.

"Военните за следващ път бяха единствено забъркани, за заслон и с цел да „ операт пешкира “, с цел да си измият ръцете с тях “, разяснява някогашният общоприет консул.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР