Хапчетата за отслабване са били продуктът за отслабване, използван най-често

...
Хапчетата за отслабване са били продуктът за отслабване, използван най-често
Коментари Харесай

Почти един на всеки 10 юноши е приемал хапчета за отслабване, добавки или други продукти за отслабване, установява ново проучване

Хапчетата за намаляване са били продуктът за намаляване, употребен най-често от подрастващите, следвани от лаксативи и диуретици, съгласно изследване.

Изследването е оповестено в JAMA Network Open - месечно здравно списание с отворен достъп, оповестено от Американската здравна асоциация.

Това беше общ брой от 90 изследвания на 604 552 деца на възраст под 18 години - и включва проучвания от,, Северна Америка, Карибите и Азия.

Районът, в който използването на артикули за намаляване е най-разпространена, е Северна Америка, следвана от Азия и по-късно Европа. Други области се нуждаят от повече проучвания, споделиха създателите.

Авторите на изследването, ръководени от Училището по публично и превантивно здраве към университета Монаш в Мелбърн, споделиха: „ Непредписани артикули за намаляване при деца не се предлагат медицински за поддържане на здравословно тегло, защото не работят, рискови са, свързват се с нездравословно наддаване на тегло в зрелост и увелича...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР