Хънтър Байдън - синът на кандидата за президентската номинация на

...
Хънтър Байдън - синът на кандидата за президентската номинация на
Коментари Харесай

Хънтър Байдън напусна управата на китайска компания

Хънтър Байдън - синът на претендента за президентската номинация на Демократическата партия Джо Байдън, напусна управителния съвет на китайска частна акционерна компания и счита въобще да се откаже от опциите за работа в задгранични компании, в случай че неговият татко бъде определен за президент на Съединени американски щати през 2020 година, заяви Bloomberg.

Отбелязва се, че Хънтър Байдън в никакъв случай не е обсъждал деловата си активност със своя татко и е взел своето решение, с цел да не дава мотиви за искания, че е позволил спор на ползи.

Припомняме, настоящият президент Доналд Тръмп и персоналният му юрист Руди Джулиани неведнъж заявяваха, че Хънтър Байдън е печелил милиони благодарение на Китай до момента в който неговият татко е бил вицепрезидент при мандата на Барак Обама. Досега те не са показали доказателства за изказванията си.
 Притискам Украйна за компромат против Байдън, призна Тръмп и прикани Китай също да проверява
Притискам Украйна за компромат против Байдън, призна Тръмп и прикани Китай също да проверява

С коментара си американският водач удостовери, че приканва задгранични водачи да ревизират Байдън

Припомняме, настояването на Тръмп към президента на Украйна Володимир Зеленски да стартира следствие против сина на неговия политически съперник стана причина за започването на следствие за импийчмънт в Конгреса.

В публично изказване на Хънтър Байдън се споделя, че той е подготвен да се подчини на всички указания и стандарти за попречване на спор на ползи, които би въвел неговият татко, в това число ограничавания за делова активност в чужбина. Освен това, той се ангажира да не въвлича татко си в своите бизнес действия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР