Хънтър Байдън отказа да присъства на открито изслушване в комисия

...
Хънтър Байдън отказа да присъства на открито изслушване в комисия
Коментари Харесай

Хънтър Байдън отказа да се яви на открито изслушване в Камарата на представителите

Хънтър Байдън отхвърли да участва навън чуване в комисия на следената от републиканците Камарата на представителите в Съединени американски щати, която преценя дали да бъде заведена процедура по импийчмънт на татко му - президента Джо Байдън, съобщи Ройтерс, базирайки се на изказване на негов юрист.

" Последният ви ход - тази покана от 6 март, не е сериозна надзорна мярка ", сподели юрист Аби Лоуъл, представен от основания в Арлингтън, щата Вирджиния, новинарски уеб страница " Аксиъс ". " Това е ваш опит да реанимирате пропадналото следствие на вашето заседание с квалифициран за десните медии цирков номер ", добави той.

Републиканците в Камарата на представителите на Съединени американски щати поканиха Хънтър Байдън и трима негови някогашни сътрудници на чуване на 20 март в границите на следствието си. Те настояват, че президентът на Съединени американски щати и фамилията му са се възползвали непозволено от политически решения, в които Байдън е взел участие по времето, когато е бил вицепрезидент в интервала от 2009 година до 2017 година, само че без да показват доказателства за финансовата му полза.

Белият дом отхвърля президентът на Съединени американски щати да е направил нарушаване.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР