Хамстер съсипа автомобила на британката Аманда Джонсън, защото се измъкна

...
Хамстер съсипа автомобила на британката Аманда Джонсън, защото се измъкна
Коментари Харесай

Този малък хамстер се оказа най-зловещото създание, което някой някога е виждал

Хамстер унищожи автомобила на британката Аманда Джонсън, тъй като се измъкна от клетката по пътя от магазина към дома й и остана да върлува в него, заяви в. " Сънди мирър ".

Аманда Джонсън желала да зарадва децата си с дребното пухкаво животинче. В магазина тя избрала " най-активния и занимателен " хамстер. Докато карала към къщи, обаче й се сторило, че нещо допира крайници й.

Тя не обърнала внимание, само че когато това се повторило, погледнала надолу и видяла хамстера зад педала на съединителя. Той очевидно съумял да излезе от клетката си в багажника. Аманда не можела да спре и карала деликатно, написа " Монитор ".

Когато пристигнала, преобърнала автомобила, само че не съумяла да открие новия домакински любим. Цяла вечер проверявала автомобила през 10 минути, с вяра да примами хамстера.

Сутринта открила, че хамстерът е прегризал единия колан. Отишла в сервиз и там й споделили, че са потърпевши и уплътнения, както и пълнежът на седалките. Тормозът траял и нищо не можело да подмами хамстера. Аманда се пробвала да го изгони от автомобила с прахосмукачка, сложила и осем клопката за мишки.

След три дни в сервиза й споделили, че вредите са толкоз огромни, че изискват " часове диагностика и труд ". Хамстерът се заел и с пластмасата и съумял да прегризе една от въздушните възглавници. Той още върлува в автомобила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР