Хамид Хамид от ДПС определи договорката за ротационно председателство на

...
Хамид Хамид от ДПС определи договорката за ротационно председателство на
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Предложението за ротационно председателство е като дървено желязо

Хамид Хамид от Движение за права и свободи дефинира сделката за ротационно председателство на Народното събрание като " дървено желязо ".

" Хубаво е, че има разговор. На мен ми се коства, че това, което ни оферират като ротационен ръководител, е тип дървено желязо, само че ще забележим. Но е хубаво, че ще има разговор ", сподели той на влизане в Народното събрание, представен от Българска национална телевизия.

От Движение за права и свободи са подготвени да вземат участие в диалозите за конституционни промени като ще предложат своя план за изменение на главния закон. Той планува делене на Висш съдебен съвет, ограничение на пълномощията на основния прокурор, промени в метода на действие на прокуратурата, унищожаване на надзора на правда от пълномощията на основния прокурор и други.
" Ще го предложим отново на парламентарните групи, само че сме отворени и тогава декларирахме, че ще приемем всевъзможни оферти за дълбока конституционна промяна в глава " Съдебна система ", тъй като по този начин на парче с обособени законопроекти няма да стане ", сподели Хамид.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР