Халит Ергенч се провали като инвеститор. Актьорът от сериалите „1001

...
Халит Ергенч се провали като инвеститор. Актьорът от сериалите „1001
Коментари Харесай

Ужас! Роднина Разори Халит Ергенч

Халит Ергенч се провали като вложител. Актьорът от сериалите „1001 нощи“ и „Великолепният век“ загуби над 1 милион $, които беше вложил в бизнеса на своя племенник Азис Акгюлем.

В продължение на 5 години родственикът на екранния Онур се опитал да наложи в интернет обществената платформа „Pondr“. Идеята уеб сайтът да се трансформира в съперник на фейсбук, инстаграм и туитър обаче по този начин и не се реализира. Дори финансовите инжекции на Ергенч не съумяха да спасят начинанието.

Наскоро компанията на Акгюлем изпадна във банкрут. А поради оповестяването й в неплатежоспособност Халит трябваше да се елементарни с вярата, че някой ден може да си върне най-малко част от вложените пари, написа турската преса, представена от „Уикенд“. Звездата от „Великолепният век“ не упреквал племенника си за изгубената сума. Артистът се сърдел единствено и само на себе си, задето вложил капиталите си в рисковано дружество.

„Яд ме е, че постъпи безгрижно. По-добре да бях дарил средствата за щедрост, вместо да ги мятам на вятъра“, тюхкал се той пред хората от приятелския си антураж.

В момента екранният Онур се радва на фамилна идилия с партньорката си от „1001 нощи“ Бергюзар Корел, от която има наследник Али. Настоящият му брак е втори – първия сключил на младини с някоя си Гизем. С някогашната му брачна половинка, която е по-млада от него с 14 години, се развели по взаимно единодушие.

ШЕХЕРЕЗАДА ОТ „1001 НОЩИ“ НАПАДНА ФЕН

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР