Халил Летифов оглави Комисията по младежда и спорта в 48-ото

...
Халил Летифов оглави Комисията по младежда и спорта в 48-ото
Коментари Харесай

ДПС оглави спортната комисия

Халил Летифов оглави Комисията по младежда и спорта в 48-ото Народно заседание. Това стана ясно, откакто народните представители гласоподаваха за предлагането на групировката на партията на Мустафа Карадайъ със 123 гласа за, 58 срещу, 8 въздържали се.

Малко преди този момент от Движение за права и свободи предложиха още веднъж Халил Летифов за ръководител на спортната комисия.

Бившият състезателен министър Радостин Василев от Политическа партия съобщи, че от парламентарната група на партията няма да издигат ръководител на комисията по спорт. Той не желае да влиза в калните битки на Движение за права и свободи и част от задкулисието, което е необикновено обвързвано с президентството. Той не чака поддръжка от ГЕРБ и Движение за права и свободи и не желае да става ръководител на мощ. Политическата просвета изисква, когато претендентът да бъде отдръпнат,  безапелационен бе Василев.

Той прикани Халил Летифов също да си направи отказ. Ако той не реши да направи този честен акт, Василев прикани депутатите да не поддържат кандидатурата на Движение за права и свободи за ръководител на Комисията по спорт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР