Халфът на Ювентус Миралем Пянич защити тима от критиките, дошли

...
Халфът на Ювентус Миралем Пянич защити тима от критиките, дошли
Коментари Харесай

Пянич: Да кажеш нещо против този Ювентус е липса на уважение

Халфът на Ювентус Миралем Пянич отбрани отбора от рецензиите, пристигнали след отпадането на 1/4-финалите на Шампионската лига от Аякс.

" Отборът би трябвало да господства в мачовете още повече, изключително в Европа. В Италия се играе по друг метод. В Европа, въпреки това, отборите практикуват атакуващ футбол. Натискат и не стопират. Шампионската лига е друго съревнование. Да кажеш нещо срещу този Ювентус е липса на почитание. Има доста хора, които приказват малко допълнително, а не схващат доста. Всичко може да се случи във футбола. За страдание, напуснахме шампионата. Ако бяхме с по-малко отсъстващи и контузени, нещата щяха да бъдат по-добри.

Miralem Pjanic admits he does not know whether he will stay at #Juventus. “You should ask the club, not me” https://t.co/4T2F0Jqult pic.twitter.com/wTXCabIzfD
— footballitalia (@footballitalia) April 29, 2019
Липсваше ни дребното шанс, който ни беше необходим - всички да са разполагаем. Не е опрощение, само че щеше да е по-лесно. Отпаднахме и в този момент би трябвало да проучваме какво не се получи и да се опитаме да дадем най-хубавото от себе си идващия сезон. Мисля, че сме ръководени от доста готови хора, като наставникът е един от тях. Той знае какво би трябвало да направи. Има доста положителни и мощни играчи в Ювентус. Радвам се, че съм тук. Година след година давам всичко от себе си и се развъртвам. Не знам какво ще се случи с мен. Трябва да питате клуба, не мен ", съобщи Пянич пред " Тутоспорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР