Халфът на ЦСКА-София Кристиан Малинов ще виси до последно за

...
Халфът на ЦСКА-София Кристиан Малинов ще виси до последно за
Коментари Харесай

Малинов до последно под въпрос за реванша с Левски, Десподов - аут

Халфът на ЦСКА-София Кристиан Малинов ще виси до последно за реванша с Левски за Купата на България в сряда. Той има голямо предпочитание да вземе присъединяване в срещата и даже е подготвен да излезе на инжекции. Крайната дума обаче ще бъде на медицинския щаб на “Армията”. След тренировката през вчерашния ден, проблематичното място на Малинов е било наложено с лед и положението му на този стадий не е положително. Ако петричанинът не се възвърне за дуела с Левски, вътрешни халфове ще бъдат Раул Лое и Рубен Пинто.

Крилото Кирил Десподов пък е съвсем на 100% несъмнено, че няма да играе против “сините”. Вчера той мина последните прегледи на контузения си гален, само че резултатите не са били по никакъв начин обнадеждаващи. На този стадий медицинският щаб е безапелационен - Десподов не може да излезе титуляр против Левски. Дори и по някакъв метод да бъде вдигнат на крайници, той ще остане запаса. Към момента обаче надалеч по-вероятно е той даже да не бъде в групата.

Така най-вероятно на дясното крило ще започва Станислав Манолев, защото другата алтернатива Едвин Джеси не е подготвен да излезе като титуляр. Доскоро той се възстановяваше от контузия на глезена и въпреки да се завърна на терена против Берое, към момента се оплаква от леки болки. Джеси избягваше да влиза в единоборства по време на мача в Стара Загора. Ако Манолев бъде изтеглен на дясното крило, мястото му на десния бек пък ще бъде заето от Дюлгеров.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР