Халфът на Рома Браян Кристанте не скри разочарованието си от

...
Халфът на Рома Браян Кристанте не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Кристанте: Има разочарование, но трябва да се изправим и да започнем отначало

Халфът на Рома Браян Кристанте не скри разочарованието си от изгубения с дузпи край в Лига Европа против Севиля. Той обаче съобщи, че отборът му може да се гордее с постигнатото и би трябвало да се изправи и да стартира изначало пътя си.

" Има доста отчаяние и по този начин ще бъде в идващите няколко дни. Но би трябвало да се надигнем и да стартираме изначало. Имаме страховит тим и направихме мещо велико, достигайки до два следващи финала. Не стигаш до финала в Лига Европа по случайност. Горди сме, тъй като доказахме, че заслужаваме да сме тук ", съобщи Кристанте.

" Получи се уравновесен мач. През второто полувреме те повече владееха топката, само че не сътвориха доста положения. След като ни означиха, имаше няколко минути, в които бяхме притиснати, само че мачът си остана равносилен. При дузпите всичко е 50:50 ", добави италианският национал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР