Халфът на Реал Сосиедад Мартин Йодегор се надява отборът да

...
Халфът на Реал Сосиедад Мартин Йодегор се надява отборът да
Коментари Харесай

Йодегор: Голямата ни цел е участие в Шампионската лига

Халфът на Реал Сосиедад Мартин Йодегор се надява тимът да продължи със мощните си изяви и след подновяването на сезона в Ла Лига. Баските са на 4-о място в класирането и имат действителни шансове да се преборят за присъединяване в Шампионската лига, което е огромната им цел.

" Искаме да играем в ШЛ. Трудно е да се конкурираме с Барселона и Реал Мадрид, само че с останалите можем да се оправим. Шампионската лига е фантазия за всеки футболист. Би било отлично да премерим сили с най-хубавите тимове в Европа ", сподели норвежецът.

Martin Odegaard: " Every footballer dreams of the Champions League and we want to be there next season " https://t.co/77Rg2VtDYS
— Managing Madrid (@managingmadrid) June 2, 2020 " Феновете са доста значими и постоянно ни поддържат. От нас се желае да побеждаваме, с цел да ги радваме. Странно ще е да играем пред празни трибуни, само че би трябвало да го приемем ", добави халфът.

Йодегор е в Реал Сосиедад чартърен от Реал Мадрид. На този стадий не е ясно дали кралският клуб ще си го върне след края на сезона или ще го остави още една година в Сан Себастиан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР