Халфът на Монако Сеск Фабрегас разкри, че през 2014 година

...
Халфът на Монако Сеск Фабрегас разкри, че през 2014 година
Коментари Харесай

Фабрегас разкри главната причина за тръгването си от Барселона

Халфът на Монако Сеск Фабрегас разкри, че през 2014 година Жозе Моуриньо е бил основната причина за напускането му на Барселона. Тогава някогашният испански национал си потегли от “Камп Ноу”, с цел да премине в Челси, където управител беше точно Специалния.

“Моуриньо беше този, който ме въодушеви най-вече да напусна Барселона. Той ми сподели, че сме имали разправии между тях, до момента в който беше в Челси, а аз в Арсенал, както и когато бях в Барселона, а той - в Реал Мадрид. Моуриньо обаче ме увери, че за него всичко това е завършило още тогава и ми описа за своя план в Челси. Тогава аз приоритизирах професионалния аспект ", стартира испанецът.

" Дори и в този момент не преставам да си пиша с него и го смятам за собствен другар. Той много ми оказа помощ по време на взаимната ни работа и може би под негово управление аз изиграх един от най-хубавите си сезони”, разяснява пред Tot Costa Фабрегас, който обаче не поддържа контакт с различен собствен някогашен ментор - Джосеп Гуардиола.

Той също по този начин разяснява обстановката към някогашния си съотборник в Барселона Лионел Меси.

“Не знам какво още може да се желае от Меси след толкоз години, в които е дал доста от себе си. Мисля, че в деня, в който Меси си тръгне от Барса, още в първата минута всички хора доста ще оценят всичко, което той е направил през тези сезони. Никой не може да открадне неговото завещание. Това е нещо, което ще остане вечно ".

" Беше доста тъпо да видя по какъв начин хора вътре в клуба се пробваха да го наранят. Но като каталунец, аз съм признателен, че той остана в Барселона. Не знам какво ще стане с неговото бъдеще идващото лято. Дали се усеща уединен? Не мисля. Той е бил част от толкоз доста сформира и несъмнено не е уединен, макар че е правилно, че Луис Суарес беше негова опора”, добави испанецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР