Халфът на Милан Джакомо Бонавентура няма да удължи договора си

...
Халфът на Милан Джакомо Бонавентура няма да удължи договора си
Коментари Харесай

Ключов за Милан играч няма да преподпише с тима

Халфът на Милан Джакомо Бонавентура няма да удължи контракта си с тима и ще си тръгне от “Сан Сиро” през лятото като свободен сътрудник.

Това разкри за “Гадзета дело спорт” Енцо Райола, който е родственик на сътрудника на играча. “Няма да има преподписване. Освен в случай че настъпят някакви сензационни промени, той ще напусне през юни”, съобщи братовчедът на Мино Райола.
Enzo Raiola: “Bonaventura will not renew his contract with Milan. Unless a major turnaround, he will leave in June.”https://t.co/uGJ3sqH3Cn
— Milan Eye (@MilanEye) January 21, 2020 Бонавентура стана част от “росонерите” през лятото на 2014 година, когато дойде от Аталанта за сумата от 7 млн. евро. Той бързо се трансформира в основен футболист за тима, като до момента има 166 мача с 33 гола и 15 асистенции във всички шампионати. В началото на предишния сезон обаче той получи тежка травма, след която се завърна едвам през тази акция. 30-годишният италианец последователно стартира да възстановява формата си, отчитайки се с 2 гола в 13 мача досега през сезона, само че наподобява, че двете страни не са стигнали до единодушие, посредством което да продължат своето съдействие.
L'arrivo di #Jimenez a casa #Milan pic.twitter.com/qz2r6VbDeM
— Daniele Longo (@86_longo) January 22, 2020 Ръководството на Милан обаче очевидно не си губи времето за негов заместител, защото “Калчомеркато” заяви за тяхна среща с сътрудника Аугустин Хименес, който съставлява Родриго Де Паул от Удинезе, както и различен аржентински национал - Анхел Корея от Атлетико Мадрид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР