Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба посочи конкретен момент, който

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба посочи конкретен момент, който
Коментари Харесай

Защо Погба напусна Юнайтед през 2012-та година?

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба уточни съответен миг, който го е убедил, че би трябвало да напусне клуба през лятото на 2012 и да премине в Ювентус като свободен сътрудник, откакто отхвърли да подпише нов договор с " алените дяволи ". Французинът си спомни за домакинския дуел против Блекбърн Роувърс в последния ден на 2011 година. Преди началото на мача " алените дяволи " са притиснати от травми, а Погба към момента чака своя дебют в Премиър лийг.

Сър Алекс няколко пъти досега е обещавал, че ще даде късмет на младежа, само че все пак взема решение да преквалифицира Рафаел да Силва в ролята на вътрешен полузащитник, който да си партнира с Парк Джи Сун, вместо да заложи на Погба. В хода на мача сър Алекс пък пуска Андерсон и Уил Кийн, само че още веднъж не се обръща към бъдещия халф на Юве. В последна сметка Юнайтед губи този дуел с 2:3, макар че тогава Димитър Бербатов означи два гола.

" Просто желаех да играя и да видя, че ми имат вяра. Този мач с Блекбърн ме остави с разрушено сърце. В тима нямаше халфове, тъй като имаше доста контузени. Пол Скоулс също не беше там. Мисля, че това беше сега, когато се бе отказал, преди да реши да се върне. Рафаел игра в центъра с Парк, а аз даже не влязох в този мач. Бях на пейката, загрявах, мислех, че ще вляза и това ще бъде огромна опция за мен. Това не стана, след което се случиха останалите неща. Разбира се, мениджърът има право на избор, само че в този ден останах с разрушено сърце ", съобщи Погба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР