Халфът на Манчестър Сити Давид Силва обяви, че се отказва

...
Халфът на Манчестър Сити Давид Силва обяви, че се отказва
Коментари Харесай

Давид Силва се оттегли от испанския национален отбор

 Манчестър Сити няма потребност от нови попълнения
Халфът на Манчестър Сити Давид Силва разгласи, че се отхвърля от националния тим на Испания. Той направи това с обява на формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.

Силва игра 12 години за представителния отбор на родината си. За това време той записа 125 мача, в които означи 35 гола, а в сбирката си има две европейски трофеи от 2008 и 2012 и една международна от 2010 година. Статистически той е шестият състезател с най-вече мачове в историята на националния тим.

" Не е елементарно да пиша това след всичко, което претърпях. Обмислях го през последните седмици, обмислях какво значи за мен националния тим. Без подозрение, това е едно от най-тежките решения, които съм взимал, като го върша със покорност и признателност.



Националният тим ми е дал всичко, научи ме по какъв начин да порасна през юношеските обединения до мъжкия състав. Мога с горделивост да кажа, че съм записал 125 мача, вкарал съм 35 гола през последните 12 години, в които два пъти спечелихме европейската купа и един път международната ", написа Силва в обществената мрежа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР