Халфът на Лудогорец Абел Анисе попадна в разширения състав на

...
Халфът на Лудогорец Абел Анисе попадна в разширения състав на
Коментари Харесай

Анисе попадна в състава на Мадагаскар за Купата на африканските нации

Халфът на Лудогорец Абел Анисе попадна в разширения състав на Мадагаскар за шампионата на Купата на африканските народи в Египет (21 юни - 19 юли).

Това значи, че 29-годишният полузащитник ще пропусне съвсем цялата лятна подготовка на разградчани. Първенството в Първа лига ще стартира в уикенда на 13 юли, а мачовете на Мадагаскар в групата от Купата на африканските народи завършват на 30 юни, написа " Тема Спорт ". Ако отборът продължи напред, то Анисе може да пропусне и началото на шампионата.

Мадагаскар е в група “В” на Купата на африканските народи, където са още Нигерия, Гвинея и Бурунди. Като част от подготовката си Анисе и съотборниците му ще бъдат на лагери във Франция и Мароко.
Предвидени са три контроли - с Люксембург, Кения и Мавритания. Френският селекционер на отбора Никола Дюпюи дефинира група от 26 играчи. От тях трима са оповестени като запаси, като Анисе е измежду другите 23.

51-годишният Дюпюи обаче посочи, че изборът му не е финален и никой от 23-мата не може да е сигурен за мястото си на шампионата. Първа лига 8 кръг, събота 18 май  Лудогорец 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР