Халфът на Левски Стайн Спиерингс говори пред сайта на бившия

...
Халфът на Левски Стайн Спиерингс говори пред сайта на бившия
Коментари Харесай

Стайн Спиерингс: Късметлия съм, че съм в България, Левски е топклуб

Халфът на Левски Стайн Спиерингс приказва пред уеб страницата на някогашния си клуб Ваалвайк. 24-годишният нидерландец дойде през зимата на " Герена ", като към този момент изигра 4 мача преди шампионата да бъде прекъснато. Спиерингс приказва по доста тематики, като пропуща тази за финансовата рецесия.
За обстановката с ковид В България инфектираните са доста по-малко, в сравнение с в Нидерландия. Предприетите ограничения са почти същите. Може да се каже, че съм заключен у дома от 13 март. Излизам единствено на пазар или да разходя кучето. Чувам, че при нужда е подготвена и армията да се включи. Правя извършения, виждам интернет телевизия. Щастлив съм, че приятелката ми е с мен, още повече, че тя е бременна към този момент в 25-ата седмица. Харесва ми, че мога да извозвам повече време с нея и да й оказвам помощ в тази обстановка. Това да бъдем дружно е и добър тест за връзката ни. В момента всичко е отличво. Късметлии сме, че в такава рецесия сме в България.  Павел Колев за карантината, чакания нов общоприет спонсор и намаляването на заплатите в Левски
За Левски и футболът у нас Найджъл Робърта ме вкара в ситуацията. Всичките ми съотборници приказват порядъчен британски, което е огромно облекчение. Проблем е, че треньорите на приказват. Петър Хубчев владее нечски. Вече знам няколко думи на български. За благополучие има преводач, който ни изяснява. Само ние и водачът Лудогорец опитваме да играем, развивайки дълги офанзиви и разчитайки на технични футболисти. Останалите тимове в България мож да ги опшете, все едно Хетафе играе против Аякс - доста нарушавания, много единоборства и не толкоз техничен футбол. Нивото не може да се съпоставя с Нидерландия. При гостуването на предпоследния Ботев Враца не можех да допускам на това, което виждам.

Пристигнахме в малко градче, теренът беше доста неприятен, а съдията непоносим. По традиция Левски е най-големият тим в България, само че в последните 10-ина години мястото му е заето от Лудогорец, където са вложени доста пари. В Левски са реалисти и знаят, че този сезон няма да се преборим за купата, само че задачата е да го сторим в идните години и да бъде построен стабилен отбор. По всичко проличава, че това е огромен. Идват по 15 000 фенове, агитката е шумна. Разпознават ме на улицата, снимат с мен или просто ми викат името на Левски. Целта е продобиване на Купата. Елиминирахме Лудогорец и в този момент Левски е огромният кандидат. Мисля, че направих добра стъпка с идването си. Живея в хубав град като София, в прекрасен апартамент и играя футбол в топклуб, който се бори за титли ", споделя Спиерингс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР