Халфът на Левски Илиян Стефанов, който донесе днешната победа на

...
Халфът на Левски Илиян Стефанов, който донесе днешната победа на
Коментари Харесай

Стефанов: Благодарен съм на Иван Василев за дадения шанс

Халфът на Левски Илиян Стефанов, който донесе днешната победа на "сините " над Локомотив София даде своето мнение да конфликта с някогашния му клуб. Футболистът, който взе наградата Играч на мача не пропусна да благодари за дадения му късмет в отбора от Надежда и добави, че работи непрекъснато след тренировки в нападателен проект.

"Благодаря на гласувалите! Най-важна е успеха. Изпълнихме желаното от треньора, само че пропуснахме доста от ситуациите си. Колективът е необикновен, всички се стремим да даваме 100%. Лидерите ни оказват помощ. Тепърва има път пред нас и ние би трябвало да покажем какво е Левски ", стартира Стефанов.

"За мен е подарък да упражнявам под управлението на Мъри Стоилов. Работя върху нещата, които ми липсват. Работя най-много в нападателен аспект, там постоянно стремежът е до съвършенство. Желая на момчетата в националните тимове да бъдат здрави. В нашите 1-2 контроли желаеме да подобрим детайлите, които ни куцат ", продължи някогашният състезател на Локомотив София.

"Благодарен съм на господин Василев, чуваме се постоянно по празници с него. Той ми даде късмет да пробия ", приключи полузащитникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР