Халфът на Левски Давиде Мариани продължава със силните си игри

...
Халфът на Левски Давиде Мариани продължава със силните си игри
Коментари Харесай

Давиде Мариани: С този треньор ще се справим още по-добре

Халфът на Левски Давиде Мариани продължава със мощните си игри от началото на сезона. Швейцарецът вкара във втори следващ мач, разписвайки се на два пъти при успеха на " сините " с 4:1 над Дунав в Русе.

" Вкарахме четири гола в действителност, почтено казано, мисля, че можеха да бъдат 7-8. Важното е, че спечелихме. Предстои ни значим мач в четвъртък.

Началото на сезона е тъкмо такова, каквото си го представях. Работих крепко по време на подготовката. Мисля, че с този треньор ще се оправим и още по-добре. Нещо, което липсва в моя темперамент, той ми го сподели и ето, че съумя да ме стимулира, а аз се оправям още по-добре.

Харесва ми тази сгъстена стратегия. Ако питате мен, бих играл още веднъж и на следващия ден. Няма по какъв начин да си изтощен. Лично аз нямам самообладание да играем в четвъртък още веднъж. Вярно е, че ще бъдем без невероятните ни последователи. Те ще ни липсват, тъй че ще би трябвало да дадем нещо в допълнение от себе си, с цел да спечелим. Чух, че ще има вход свободен за някои деца, те ще ни поддържат.

В тези 90 минути резултатът за нас е 0:0. Както споделих - европейски мач, почитателите няма да са на трибуните, би трябвало да сме оптимално съсредоточени. С този треньор вървим в правия път ", приключи Мариани.
 Левски победи Дунав с 4:1 като посетител
Шеметно начало на сезона за Левски на Хубчев, " сините " разрушиха Дунав

Столичани с победен триумф в Русе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР