Халфът на Ботев Пд говори пред клубната медия, след като

...
Халфът на Ботев Пд говори пред клубната медия, след като
Коментари Харесай

Дилан Мертенс: Готови сме за ЦСКА, никой няма да играе със страх

Халфът на Ботев Пд приказва пред клубната медия, откакто означи откриващия гол при успеха с 2:0 над Ботев Вр в петък. Нидерландецът се завърна на терена в края на предишния месец след лекуване на травма.

" Отсъствах доста дълго време - шест месеца. Сега, в последните седмици, се завръщам с мудни стъпки. Чувствам се добре, дори ужасно. Много се веселя, че съумях да отбележа.
 Стоилов: Стадионът на Ботев (Пд) е юридически като в час по трудово образование
Стоилов: Стадионът на Ботев (Пд) е юридически като в час по трудово образование

" На Локомотив е същата работа "

Искам да благодаря на хората към мен за това, че имаха вяра в мен от самото начало. Благодарности и към почитателите. Хубаво е да играем за тях, те ни дават доста мощна страст преди и по време на мач. Честно казано, чаках, че ще вкарам.

Чувствах се доста добре преди началото на дуела и по време на загрявката. Някои от играчите също ми споделиха, че ще отбележа ", съобщи Мертенс. Той разяснява и идния дуел с ЦСКА: " Подготовката към този момент стартира. Не мисля, че някой ще играе със боязън. Всички сме подготвени за този в действителност огромен мач. Знаем каква е значимостта на тази борба ".

Относно това дали Ботев ще преследва шестата или седмата позиция Мертенс съобщи: " Опитваме се да спечелим всеки мач. Всеки футболист желае това, когато е на игрището. Накрая ще забележим на коя позиция ще приключим ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР