Халфът на Ахмат Денис Глушаков обяви, че напуска клуба. Той

...
Халфът на Ахмат Денис Глушаков обяви, че напуска клуба. Той
Коментари Харесай

Глушаков се сбогува с Ахмат

Халфът на Ахмат Денис Глушаков разгласи, че напуща клуба. Той употребява профила си в Instagram, с цел да се сбогува с отбора от Грозни.

" Дойде време да продължа напред. Но първо желая от цялото си сърце да благодаря на Ахмат, на почитателите, на чеченската република и на град Грозни. Благодаря за атмосферата и гостоприемството. Изпитвам голямо почитание към треньорския щаб, футболистите и чиновниците на клуба. Пожелавам ви триумф и доста победи. Това е тим, в който всички се поддържат ", написа Глушаков.

" В началото имах проблеми с травми, само че по време на карантината упражнявах интензивно и се върнах към оптималната си кондиция. Играех и вкарвах голове съвсем като в най-хубавите си времена. Никога не съм скривал, че още съм окуражен да реализирам огромни неща във футбола. Децата ме теглят към у дома и всеки татко би ме схванал, само че имам и професионални цели ", продължи някогашният съветски национал.

" В момента упражнявам по самостоятелна стратегия и премислям другите предложения към мен. Тъй като всеки ден се появяват разнообразни клюки, взех решение да разкрия каква е истината. Още един път благодаря на републиката и на почитателите на Ахмат за всичко ", приключи Глушаков.

Той дойде в клуба от Грозни предишното лято, откакто разтрогна със Спартак (Москва). 33-годишният футболист записа 24 мача и 4 гола през сезона в РПЛ. Говори се, че той може да подпише с новака Химки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР