Х оливудската актриса Анджелина Джоли иска да си върне Брад

...
Х оливудската актриса Анджелина Джоли иска да си върне Брад
Коментари Харесай

The Sun: Анджелина Джоли иска да си върне Брад Пит

Х оливудската актриса Анджелина Джоли желае да си върне Брад Пит, само че той отхвърля концепцията за " сантиментално помиряване ". Изненадващият поврат се крие зад повода, заради която актрисата протаква тежките договаряния по развода, настояват анонимни източници, близки до някогашната двойка, оповестява The Sun.

Брад Пит отхвърли концепцията на Джоли, само че желае хармонични връзки поради децата им. Източникът твърди, че Анджелина ясно е декларирала на Брад, че желае още веднъж да имат връзка. " Тя би желала още веднъж да бъдат семейство и не наподобява като човек, който е кадърен да продължи напред. Именно по тази причина прави нещата по развода им толкоз сложни ".
" Основната грижа на Брад е да бъде татко на шестте им деца ", прибавя източникът. " Той непрекъснато премълчава някои неща, тъй като всичко, за което го е грижа, са децата ".
" Анджелина прави нещата ужасни за него и протаква процеса, само че няма да го накара да размишления и да се съберат ", акцентира източникът. " Той просто желае всичко да се подреди, само че тя не се отхвърля ".



Холивудските звезди Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха дружно 10 години, само че подписаха брак едвам през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени. Близките връзки сред тях започнаха през 2004 година преди фотосите на кино лентата " Мистър и мисис Смит ". Това беше трети брак за Джоли. Тя беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 година до 1999 година и за Били Боб Торнтън от 2000 година до 2003 година
Миналата година Джоли заведе молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде длъжен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца. Адвокатите на Пит дадоха отговор, че за две години артистът е изплатил над 1 милион $ за прехрана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР