Гюлсим Али, която вече е сред най-големите звезди на турските

...
Гюлсим Али, която вече е сред най-големите звезди на турските
Коментари Харесай

Русенката Гюлсим Али: от Супер модел на България до звезда в турските сериали

Гюлсим Али, която към този момент е измежду най-големите звезди на турските сериали, бе на посетители в предаването " Преди обед " по bTV.

" Малко съм напрегната, тъй като за пръв път от много време съм на изявление на български ", смее се Гюлсим. " Но го върша непрекъснато на турски. "

Актрисата разкри, че е у нас единствено за ден и половина, а повода за визитата е премия, която Гюлсим получава - за Най-добра и сполучлива българка зад граница. За жал русенката няма да има време да се прибере до родния си град.

Началото си в стилната промишленост тя намира напълно инцидентно. Като дребна Гюлсим е имала неправилна стойка, което предиздвикало родителите й да я запишат на курсове за по-добра и изправена походка. Именно оттова я канят да направи първите си стъпки в стилната промишленост. " Нямах концепция да бъда модел, само че ме поканиха и аз не отхвърлих, общо взето ", разяснява тя.

През 2009 14-годишната хубавица сграбчва купата " Супер модел на България ", покорява стилната сцена, след което и турския кино-свят.

Още като младеж Гюлсим открива любовта си към турските сериали. " Много ми беше харесало да ги виждам от екрана актрисите, актьорите, и си споделих: " Един ден и аз желая да бъда на този екран ". Започнах и направих всичко по силите си, с цел да съумея ", споделя русенката.

" Доста комплицирано ми беше да стигна дотук, само че съм доста признателна ", споделя за началото си в киноиндустрията тя. Отивайки в Истанбул, младата Гюлсим не приказва никакъв турски. " Наскоро си четох известия, които бях пращала на хора от промишлеността. Ами, аз не мога да плана какво съм писала! ", смее се тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР