Гущерът къса парченца от опашката си, но това не е

...
Гущерът къса парченца от опашката си, но това не е
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Единственият ход на управляващите е да се махнат


" Гущерът къса късчета от опашката си, само че това не е задоволително. Търпението към този момент е на привършване ". Това разяснява в изявление за " Хоризонт " проф. Велислав Минеков, който взе участие в митинга в София.

" Това, което ме радва е, че не сме единствено остарялата армия, а има и доста младежи, на които им е ясно, че би трябвало да излезем от клопката ", добави Минеков.

" Не съм уредник на митингите, същинските уредниците са държавното управление - ГЕРБ, Движение за права и свободи и така наречен " Патриоти ", командвани от господата Пеевски и Гешев... Управляващите провокираха гражданския протест, като докараха рейсове за конфликти. Президентът е прав, би трябвало да се подават оставки. Правителството е крадливо и корумпирано. Трябва да се махнат непринудено ", счита Минеков.

Запитан за проектите на протестиращите, той отговори, че би трябвало да се подходи с изключително внимание.

" Няма никакъв проект, само че би трябвало да се внимава, тъй като мафията ще отвръща на удара по всевъзможен метод. В момента се целят в партийни деятели, само че ще минат към жители, почтени хора. Благодарение на простотията на ръководещите, всеки ден с всяка своя изява те вършат нещата все по-тежки. Единственият ход е да се махнат ", безапелационен е проф Минеков.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР