Гуруто по отслабване и телевизионен лекар Майкъл Мозли сподели четирите

...
Гуруто по отслабване и телевизионен лекар Майкъл Мозли сподели четирите
Коментари Харесай

Майкъл Мозли споделя предупреждение за четири храни, които „нанасят повече вреда, отколкото полза“

Гуруто по намаляване и ефирен доктор Майкъл Мозли показа четирите храни, които би трябвало да избягвате да купувате, които настояват, че са потребни за вас.

Много хора започнаха годината, като се отърваха от нездравословните храни в домовете си и се запасиха със здравословни съставки – само че може да се изненадате да разберете, че някои от „ нискомаслените “ и „ здравословните “ други възможности сте избрали вашите локални супермаркети няма да „ ви обезпечат действителна хранителна стойност “ и даже „ съдържат захар “, съгласно здравния специалист.

Д-р Мозли, който е основал диетата Fast 800, споделя, че би трябвало да преосмислите храната си избор, защото може да бъдете подмамени да вярвате, че някои артикули са по-добри за вас от други заради хитри маркетингови тактики.

Пишейки в блога Fast 800 през юли, Мозли написа: „ В свят, цялостен с производители на храни, с интелигентен маркетинг и липса на просвета зад техните изказвания, постоянно може да стане объркващо да знаете тъкмо кои храни са здравословни, когато навиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР