Гуинет Полтроу разсъждава върху връзката си с Матю Пери, докато

...
Гуинет Полтроу разсъждава върху връзката си с Матю Пери, докато
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу разсъждава върху „вълшебното лято“, което прекара с Матю Пери, в трогателна почит

Гуинет Полтроу разсъждава върху връзката си с Матю Пери, до момента в който почитта към артиста от „ Приятели “ продължава да вали през уикенда. Пери, най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в емблематичния ситком от 90-те години, умря в събота на 54-годишна възраст.

Полтроу, която е на 51, показа фотография на по-млада Пери в Instagram и написа за „ вълшебно лято “, което са прекарали дружно при започване на кариерата си. Тя сподели, че двамата се срещнали през 1993 година на театралния фестивал Уилямстаун в Масачузетс, където прекарали " по-голямата част от лятото, правейки пиеси ".

" Той беше толкоз занимателен и толкоз сладостен и беше толкоз занимателно да бъдеш с него ", написа тя. „ Излязохме да плуваме в потоци, пихме бира в локалния колежански бар, целувахме се в поле с дълга трева. “

Интервю от 2015 година „ При мен идват хора, за които знам, че не са били родени, когато снимахме сериала, сигурно. И те просто са сюрпризирани какъв брой възрастен наподобявам. “

В неговите записки от 2022 година „ Приятели, любовници и Голямото извънредно нещо “, разказа Пери късата си „ сесия за разкрасяване в дрешник с Гуинет Полтроу “ лятото преди премиерата на „ Приятели “. В изявление за GQ той се надяваше, че тя ще " откри това за сладка история ".

„ Би било неприятно, в случай че Гуинет Полтроу ме мразеше “, сподели той пред списанието. „ Не бих желал това. “

Пери години наред се бореше с пристрастяването към опиатите и алкохола, в това число по време на разцвета си в „ Приятели “, и искрено писа в записките си за следствията, които това взе.

Той беше открит без да реагира в джакузито си в събота и полицията заяви, че тук няма явни признаци на контузия. Съдебната здравна работа на окръг Лос Анджелис заяви в неделя, че аутопсията е приключена и се чакат резултатите от токсикологията.

„ Останахме другари известно време, до момента в който не се разделихме, само че постоянно се радвах да го видя, когато го видях “, продължава обявата на Полтроу. „ Много съм печален през днешния ден, както доста от нас. “

„ Надявам се Матю най-сетне да е в мир. Наистина го върша. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР