Гуинет Полтроу отрече в съда, че е причинила сблъсък със

...
Гуинет Полтроу отрече в съда, че е причинила сблъсък със
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу отрече да е виновна за ски-инцидент в Юта

Гуинет Полтроу отхвърли в съда, че е предизвикала конфликт със ски през 2016 година в Юта, за който мъжът, който я съди твърди, че му е оставил контузии, които са трансформирали живота му.

76-годишният Тери Сандерсън твърди, че холивудската актриса е предизвикала случая. Той желае обезщетение в размер на 300 000 $, заяви Би Би Си.

50-годишната госпожа Полтроу е завела срещуположен иск. На четвъртия ден от процеса тя свидетелства, че е мислела, че е нападната.

Адвокатите на господин Сандерсън настояват, че госпожа Полтроу е била разсеяна от децата си на ската и бързо е избягала от мястото на злополуката.

" Две ски влязоха сред ските ми и [чух] доста чудноват хъркащ тон ", сподели тя, описвайки по какъв начин господин Сандерсън - пенсиониран очен доктор, съгласно изказванията се е блъснал в нея откъм гърба на ската за начинаещи в Deer Valley през февруари 2016 година

" Това смешка ли е? Дали някой прави нещо извратено? ", сподели звездата пред съда, припомняйки си какво си е помислила сега на конфликта. " Той стенеше и ръмжеше по доста притеснителен метод ", добави тя.

Двамата паднали дружно на земята, сподели актрисата в показанията си пред съда.

По-късно тя посочи, че не упреква господин Сандерсън в полово посягане.

Носителката на " Оскар " се извини, че му е крещяла нецензурна дума след злополуката.

" След сходен случай, когато се чувстваш засегнат за жалост адреналинът може да вземе връх, а също и страстите ", сподели тя, обяснявайки тогавашния си изблик на яд.

Тя отхвърли децата ѝ да са отвличали вниманието ѝ, до момента в който е карала ски в елитния курорт Парк Сити.

" Карах ски и гледах надолу, както се прави ", сподели тя. " И господин Сандерсън ме блъсна със ските си непосредствено ", пише БГНЕС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР