Гуинет Полтроу определено знае как да привлече вниманието към своя

...
Гуинет Полтроу определено знае как да привлече вниманието към своя
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу с поредна провокация

Гуинет Полтроу несъмнено знае по какъв начин да притегли вниманието към своя бизнес. Този път рекламата на новия й артикул не прави изключение. Създателката на сайта Goop, който продава разнообразни неща за дами и ги образова по разнообразни тематики, свързани със здравето и естетиката, към този момент пусна и линия златни бижута G. Актрисата избра най-хубавият метод за реклама – да се снима топлес, единствено по верижка.

В сбирката на Полтроу влизат пръстени, гривни, обеци с дребни диаманти, които са типичен и изчистени, само че костват стотици долари.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от goop (@goop)

„ Има нещо в благородните метали и скъпоценните камъни, което работи пречистващо, а и златото е топло. Когато човек го носи, като че ли общата сила се придвижва от един човек на различен. Емоционално е “, обясни звездата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от goop (@goop)

Обеците са кръстени на щерка й – Епъл. Актрисата показа, че по традиция на всеки рожден ден на щерка й си вършат пиърсинг. Младото момиче се трансформира във ентусиазъм, от което постоянно има какво да научи. С всеки минал ден Епъл Мартин замязва от ден на ден на майка си Гуинет Полтроу. Тази година тя навърши 17 години, а майка й не пропусна да покаже какъв брой е горда с дребното си момиченце, което се трансформира в млада дама:

„ Възможно ли е?! Моето момиче през днешния ден навършва 17! Ти си моят живот! Караш ме да се дръзвам всеки ден. Прекрасна си и толкоз работлива. Винаги си себе си, а това е нещо, което почитам надълбоко. Да можех и аз на твоите години да владея най-малко частичка от тази убеденост и обич към себе си, които ти имаш… “,  написа Полтроу в обществените мрежи.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)
 Гуинет Полтроу и свещта на раздора
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР