Гуинет Полтроу и Брад Фалчък продължават да се носят на

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък продължават да се носят на ...

Гуинет и Брад на меден месец из Европа.


Гуинет Полтроу и Брад Фалчък продължават да се носят на крилете на любовта. След като сключиха таен брак в края на септември, двамата заминаха за Италия, а в момента са на едно от най-романтичните места по света – Париж.

Актрисата побърза да се похвали в Instagram със снимки от Франция. На една от тях се вижда част от апартамента, в който е отседнала със своя съпруг. В него има огромна спалня, всекидневна, турска баня и други екстри.

Полтроу е качила и фотос с любимата си цветна инсталация от фоайето на луксозния хотел в центъра на Париж. Една нощувка в него струва около 13 хил. паунда. Сградата разполага със спа център, плувен басейн, три ресторанта „Мишелин“, винарска изба и други приятни места за отдих.

Според информация на списание „Hello“, Гуинет и Брад са се срещнали с представители на фондация „Louis Vuitton“, за да договорят съвместен проект.
Още по темата Ники Минаж с тежко детство, ужасите – в документален филм
Преди броени дни актрисата публикува в социалната мрежа снимка на преплетените им ръце, на които се виждат семпли халки. Следващата дестинация от медения им месец все още не е известна.Източник: Instagram

Източник: tialoto.bg