Гуинет Полтроу е от активните в Instagram знаменитости, където можем

...
Гуинет Полтроу е от активните в Instagram знаменитости, където можем
Коментари Харесай

Когато Гуинет Полтроу остане без горнище край басейна

Гуинет Полтроу е от дейните в Instagram звезди, където можем да проследим както работата ѝ за Goop - компанията, на която е основен изпълнителен шеф, по този начин и моменти от персоналния ѝ живот.
 Имала ли е връзка Гуинет Полтроу с Леонардо ди Каприо
Имала ли е връзка Гуинет Полтроу с Леонардо ди Каприо

Още детайлности от предишното на актрисата

А с последния си пост актрисата още един път ни потвърждава, че обича да е провокативна. Е, тя и преди е качвала фотоси, с които оставя малко на въображението, по тази причина и следващата не ни изненадва.

На селфито Гуинет Полтроу явно е без горнище, като прикрива гърдите си с ръцете, с които държи телефона, с цел да снима. Компания на шезлонга край басейна ѝ прави брачният партньор ѝ Брад Фалчук.

На първия от седемте фрагмента актрисата с изключение на без горнище, е и без грим. Въпреки това обаче не е пропуснала да добави аксесоари към " голата " си визия - колие с медальон и кафяви слънчеви очила.

От останалите шест фотоси излиза наяве, че Гуинет Полтроу и фамилията ѝ са били на отмора в Италия, където са се наслаждавали на хубавото време и вкусната храна.

Разбира се, не са пропуснали и кафето. На предпоследния кадър виждаме 17-годишния ѝ наследник Моузес (който е от някогашния ѝ брачен партньор Крис Мартин), който отпива от чаша кафе. От E! News научаваме, че момчето и майка му са участвали също и на концерт на Coldplay, групата на Крис Мартин, в Милано.

, синът на, отпразнува 17-ия си рожден ден през април. С тяхна обща фотография в Instagram актрисата означи мотива, като в описанието написа, че момчето ѝ е " най-изключителното, благо, любящо човешко създание ".
 Брад Пит или Бен Афлек - кой съгласно Гуинет Полтроу е по-добър ухажор
Брад Пит или Бен Афлек - кой съгласно Гуинет Полтроу е по-добър ухажор

Актрисата не се тормози да бъде откровена

Гуинет Полтроу и Крис Мартин имат и друго дете - 19-годишната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР