Гугъл така показва. Едва ли вече има човек, който да

...
Гугъл така показва. Едва ли вече има човек, който да
Коментари Харесай

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА: За Киро пише в Гугъл, че е престъпник, занимава се с гей чатове, обича далаверите, а Лена му е на сърцето. Лично ще занеса папката на Гешев

" Google по този начин демонстрира ". Едва ли към този момент има човек, който да не е чул паметната имитация на шефката на кабинета на Кирил Петков - Бориславова, която отговори по този метод на въпрос на ПИК за какво са предали на прокуратурата отрязъци единствено от избрани медии.

Фразата е неуместна даже и за самия Кирил Петков, а какво да кажем за Лена, от която можеше да се чака повече и като държание, и като изложение.

Да напомним защо става въпрос. Преди 2 седмици министър председателят Петков сподели от Брюксел, че 20 индивида стоят в основата на корупцията в България . Няколко дни по-късно той се срещна с основния прокурор Иван и там почнал да изброява имена, които са в основата на икономическата и престъпната престъпност.
свързани новини113359преди 19 часа82985преди 21 часа
Понеже Петков е министър председател и думата му тежи повече от всяка друга, няма нищо по-логично от това да бъде извикан в прокуратурата и да даде доказателства за своите думи.

Оказва се обаче, ч е доказателствата на министър-председателя са публикации, извадени от Google. Проблемът тук е доста огромен, тъй като надали Петков е писал в търсачката " най-големите нарушители в България " или " хората, които са в основата на икономическата и престъпна престъпност ". По-скоро министър-председателят и екипът му са писали изборно имена, които на тях им подхожда да са нарушители, и са вадили съответни публикации.

Така да вземем за пример, в случай че напишем в Google " Бойко Борисов ", ще излязат последните вести за него и партията му, профилът му във Facebook, персоналният му уебсайт и информацията в Уикипедия. Но в случай че напишем " Бойко Борисов Мата Хари ", тогава ще прочетем публикации от рода на " Борисов в чудния свят на Мата Хари ", " Нова версия на Борисов за Мата Хари " и така нататък Или в случай че напишем " Бойко Борисов спалня ", тогава ще четем " Нови фотоси от спалнята на Борисов ", " Появиха се нови фотоси от спалнята на Бойко Борисов ", " Чекмеджето на Борисов се появи в нова серия фотоси " и така нататък

Разбирате логиката. Със същия триумф да вземем за пример, в случай че напишем в Google " Кирил Петков нарушител ", може да прочетем публикацията " Доказан нарушител влиза в Народното събрание " , където усъвършенствано е разказан казусът, когато министър председателят излъга, че няма двойно поданство и подписа декларация с погрешно наличие.

В Google може да намерим още информация и за специфичната връзка на Кирил Петков с Бориславова , която е наричана " негов ангел " и " най-довереният човек ". Ако се разровим малко повече, ще прочетем мнения, че тя му е държанка от много време, че двамата даже се държат за ръце в Министерски съвет. Ще прочетем, че и брачната половинка на Петков ненавижда и сред двете има мощно напрежение.

Справка в Google демонстрира, че в случай че напишем " Кирил Петков Божурище ", ще прочетем следствието на ПИК, препечатано и в други медии, в което се разкрива по какъв начин преди години актуалният министър председател се снабдява с 6000 кв м. земя в Божурище на двойно по-ниска от пазарната цена и то с помощта на дългогодишния си другар Асен Василев.

За пробиотика на министър-председателя, който той по този начин шумно популяризира, също могат да се открият любопитни елементи в Google. Има медийни изявления, че " вълшебният " му артикул е шашма, че технологията за неговото основаване е открадната, че актуалният министър председател е подменил корицата с Опра Уинфри, за която твърдеше, че популяризира гратис продукта му.

Ако напишете " Кирил Петков гей ", пък ще прочетете за скрийншота, който министър-председателят качи и от който се вижда, че той рови в приложение за гей запознанства.

Списъкът е дълъг, а такива публикации могат да се изкарат за всички фамилни другари на Петков, които той намърда във властта. За семейството Лорер, за Асен Василев, за приятеля на Асен Василев - Румен Спецов, за парцелите на Бойко Рашков, за предишното на вицепремиерката Калина Константинова и още, и още.

Най-притеснителен обаче е фактът, че даже и единствено 1 от тези разкрития за Петков да се окаже правилно, отпред на страната ще имаме подвластен човек, който може да бъде следен и манипулиран поради своите зависимости. Човек, който може да продаде даже националните ползи, с цел да избави кожата си. И надали има по-добър претекст от този, с цел да се сезира прокуратурата и по медийните изявления за Кирил Петков. Ако се наложи, персонално ще занеса досието с изрезките на основния прокурор.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР