Губернаторът на Ню Хемпшир Крис Сунуну подтикна Крис Кристи да

...
Губернаторът на Ню Хемпшир Крис Сунуну подтикна Крис Кристи да
Коментари Харесай

Крис Сунуну: „единственият човек, който иска Крис Кристи да остане в надпреварата, е Доналд Тръмп“

Губернаторът на Ню Хемпшир Крис Сунуну подтикна Крис Кристи да отпадне от конкуренцията за президент през 2024 година, мотивирайки се, че единственият, който желае той да остане в конкуренцията е Доналд Тръмп.

„ Той знае, че неговите гласоподаватели, които желаят да видят Тръмп надвит, идват при Ники Хейли “, сподели Сунуну в „ Състоянието на Съюза “ на CNN в неделя.

„ Всъщност единственият човек, който желае Крис Кристи да остане в конкуренцията, е Доналд Тръмп. Помислете за иронията на това. “

Сунуну, известен републикански губернатор в щата Гранит, поддържа някогашния дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли за президент по-рано този месец.

Кристи се нарежда като атакуващото куче на Тръмп на арената на Републиканската партия през 2024 година и всъщност заложи президентската си акция на мощно показване в Ню Хемпшир.

Хейли заема приблизително второ място в Ню Хемпшир с 24,8% поддръжка, до момента в който Тръмп остава солидно преди всичко с 46,3%. Кристи изостава на далечно трето мя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР