Губернаторът на Ню Джърси обяви по-строги ограничения за събирането на

...
Губернаторът на Ню Джърси обяви по-строги ограничения за събирането на
Коментари Харесай

Ню Джърси и други щати затягат мерките срещу разпространението на коронавируса

Губернаторът на Ню Джърси разгласи по-строги ограничавания за събирането на хора на едно място, а доста други щати подхващат също ограничения за ограничение на новата вълна от разпространяване на ковид, съобщи Ройтерс.

" Стана неприятно и ще става още по-лошо ", сподели губернаторът Фил Мърфи в изявление за телевизия Ем Ес Ен Би Си. По думите му в щата към този момент ще е разрешено на едно място да обитават до 10 индивида на закрито и до 150 навън, при 25 на закрито и 500 навън до момента.

Здравните управляващи в Мисури оповестиха, че до две седмици потенциалът на лечебните заведения в щата ще се изчерпи, в случай че темпото на увеличение на новите случаи на ковид се резервира.

Губернаторът на Мичиган Гретчен Уитмър забрани от сряда за период от три седмици присъственото образование в учебните заведения и колежите. Затварят се заведенията за хранене, концертните зали, кинотеатрите и пързалките, а домашните събирания са лимитирани до 10 души от две семейства.

Губернаторът на щата Вашингтон Джей Инсли наложи едномесечна възбрана за обслужване вътре в заведения за хранене, затвори фитнес зали и разпореди да се понижи до една четвърт броят на посетителите в магазините. В северозападния щат събиранията на закрито са позволени единствено за членове на едно домакинство, а навън - за не повече от пет души.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР