Губернаторът на Демократическата партия Джош Шапиро от Пенсилвания ще обяви

...
Губернаторът на Демократическата партия Джош Шапиро от Пенсилвания ще обяви
Коментари Харесай

Губернаторът на Пенсилвания разкрива работна група за сигурност на изборите, за да смекчи заплахите за изборите през 2024 г.

Губернаторът на Демократическата партия Джош Шапиро от Пенсилвания ще разгласи нова работна група за сигурност на изборите в четвъртък, която ще вкара каскада от ограничения в федерални, щатски и локални организации, които чиновниците се надяват да предпазят гласуването през 2024 година в щата на бойното поле без интервенция, дезинформация и други огромни спънки.

Специалната група за изборни закани, обявена за първи път от NBC News, ще се управлява от секретаря на Британската общественост Ал Шмид и ще включва чиновници от минимум 10 държавни организации, от изборна администрация и правоприлагане до вътрешна сигурност до ръководство на изключителни обстановки.

„ Ние одобряваме съществено отговорността си като чиновници на нашата народна власт и Специалната група за изборни закани ще подсигурява, че всички равнища на ръководство работят дружно за битка с дезинформацията, отбрана на правата на всеки жител и гарантиране тези избори са безвредни, сигурни, свободни и почтени “, сподели Шапи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР