Гуардиола: Де Бройне и Уокър са на разположение за мача

...
Гуардиола: Де Бройне и Уокър са на разположение за мача
Коментари Харесай

Гуардиола: Де Бройне и Уокър са на разположение за мача с Шахтьор

Гуардиола: Де Бройне и Уокър са разполагаем за мача с Шахтьор
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи на конференция, че Кевин Де Бройне и Кайл Уокър са подготвени за дуела с Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Уокър пропусна безапелационната домакинска победа над Бърнли с 5:0 поради проблем в слабините, до момента в който Де Бройне се завърна в състава на,,гражданите “ след травма на коляното и изигра половин час на,,Етихад “.

,,Ако те са със състава, значи са подготвени за игра “, стартира наставникът. Испанският експерт се обърна и към Давид Силва и Фернандиньо, като ги окуражи да продължат да се изявяват на високо равнище. Силва се регистрира с две асистенции, до момента в който Фернандиньо вкара гол и подаде за подобен при разгрома над Бърнли.

,,И двамата имат по две години до края на актуалните си контракти. Надявам се те да продължат да се показват на високо равнище, тъй като годините напредват “, показа Гуардиола. Испанецът прикани и за повече внимание на неговите футболисти в идния мач с украинците. Сити стартира с домакинско проваляне от Лион, преди да измъкне успеха в Германия над Хофенхайм.

,,Трябва да си вземем поука от тази загуба на старта на Шампионската лига. Тя е постоянно доста интензивна и всеки може да те изненада. Затова би трябвало да работим и да не повтаряме едни и същи неточности “, моли мениджърът.

,,Имаме още срещи в групата и триумфът ни в предишния кръг сподели, че реагирахме положително на загубата от Лион. Това не трябва да ни успокоява по никакъв метод. Трябва да сме нащрек и да играем на цялостни обороти през цялото време, в случай че желаеме да победим Шахтьор “, приключи Гуардиола. След дуела с Шахтьор в Украйна,,гражданите “ гостуват и на Тотнъм в дербито на 10-ия кръг във Висшата лига в понеделник. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР