Групите на БСП за България и Възраждане ще внесат доклад

...
Групите на БСП за България и Възраждане ще внесат доклад
Коментари Харесай

БСП и Възраждане внасят доклад за референдум за Паметника на Съветската армия

Групите на " Българска социалистическа партия за България " и " Възраждане " ще внесат отчет в Столичния общински съвет с искане за анулация на решението на съвета за преместването на Паметника на Съветската войска и осъществяване на референдум в Столичната община за това дали паметникът да остане в Княжеската градина. Това завиха на брифинг общински съветници от двете партии. 

Днес внасяме отчет за референдум дружно с “Възраждане ” за това дали Паметника на Съветската войска столичани желаят да остане на мястото, където е, съобщи общинският консултант от " Българска социалистическа партия за България " Иван Таков

" Българска социалистическа партия за България " е единствената рационална група, която е водила диалози с ПП-ДБ ( " Спаси София " ) по цели и политики, и даже имахме напредък. Направихме това, тъй като чухме, че новите ръководещи ще демонтират модела на ГЕРБ в Следствен отдел към окръжна прокуратура, само че вместо това те демонтираха паметта и културно-историческото завещание на София. Това за нас е голяма алена линия и няма да го позволим, съобщи Таков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР