Групата за залагания Flutter иска да превърне своята бързо растяща

...
Групата за залагания Flutter иска да превърне своята бързо растяща
Коментари Харесай

Собственикът на Paddy Power Flutter се надява листването в САЩ да привлече инвеститори на дребно

Групата за залагания Flutter желае да трансформира своята бързо растяща потребителска база в Съединени американски щати в акционери, защото притежателят на Paddy Power се приготвя да смени първичния си листинг от Лондон към New Йорк.

Компанията, чийто бизнес с FanDuel има водещ пазарен дял в Съединени американски щати, листна елементарните си акции на Нюйоркската фондова борса като част от вторично листване през януари. Тя ще изиска от акционерите при гласоподаване на 1 май да одобрят проектите си да реалокира първичната си регистрация там до края на същия месец.

„ Имаме FanDuel и желаеме да сме сигурни, че нашите клиенти могат да купуват акции в компанията, която има техния обичан снабдител на развлечения “, сподели основният изпълнителен шеф Питър Джаксън пред Financial Times, добавяйки, че вложителите на дребно са „ значими съставни елементи на американския пазар “.

Той означи, че има доста американски вложители, в това число институционални акционери, които „ влагат единствено в своя вътрешен пазар “.

Американски инвес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР