Група швейцарски учени разработи , който може да определи наличието

...
Група швейцарски учени разработи , който може да определи наличието
Коментари Харесай

Швейцарци разработиха тест за антитела към COVID-19 с капка кръв

Група швейцарски учени създаде , който може да дефинира съществуването на антитела против ковид при индивида, употребяващ капка кръв и малко количество реактиви, като цената на един тест се прави оценка на 60 евро цента, заяви Федералната политехническа школа в Лозана, съобщи БГНЕС.
„ Тестването на антитела може да бъде мощен инструмент за следене на разпространяването на SARS-CoV2 инфекции, вирусът, предизвикал пандемията от COVID-19. Екип от учени от Ecole Polytechnique de Lausanne и Университета в Женева към този момент имат създаден благонадежден и на ниска цена тест за антитела, който може да проучва повече от 1000 проби по едно и също време и изисква дребна капка кръв, да вземем за пример от убождане на пръст ", се споделя в известието.
 Германска компания тества за COVID-19 посредством сканиране на очите Германска компания тества за COVID-19 посредством сканиране на очите
Германска компания чака улеснение и възстановяване на тестванията за ковид с създаденото от нея очно сканиране. Методът дефинира...
Уточнява се, че анализът изисква обособени кръвни проби и тестови реагенти, които се подават през каналите на микрофлуидния чип.
„ Ако антитела против SARS-CoV-2 участват в кръвна проба, молекулата генерира сигнал, който може да бъде открит като флуоресцентна светлина под микроскоп “, споделят откривателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР