Група от любопитни мотоциклетисти стоят зад откриването на първото тяло

...
Група от любопитни мотоциклетисти стоят зад откриването на първото тяло
Коментари Харесай

Откриха тяло на жертва на серийния убиец в Кипър

Група от любопитни мотоциклетисти стоят зад откриването на първото тяло на жертва на серийния палач, който шокира обществеността в Кипър, оповестява гръцкото онлайн издание Екатимерини.

Местен мотоциклетист взема решение с двама свои другари да се разходят в неделя, 14 април. Те стопират наоколо до остарялата изоставена мина в Листерос, с цел да прегледат мястото, където е бил сниман филм.

„ Жадните за мощни чувства мъже се приближават до наводнената шахта, с цел да видят какво има в нея, само че гледката е била затруднена от разнообразни обекти ”, споделя един от мотоциклетистите, който пожела да остане неизвестен. „ Ние си говорихме и правихме фотоси и в един миг единият от нас сграбчи камък и го хвърли долу ”, споделя още младежът.

Мотоциклетистът изясни, че те са можели да виждат през дребна дупка, само че когато камъкът блъснал водата, която била, само че 15-20 м. дълбочина пластът от тиня се размърдал и разкрил нещо, което приличало на найлонова торба. „ Ние намерихме мъртвец ”, един от тях споделя.

Мотоциклетистите също по този начин описаха и за немска двойка, която е била в близост с по-хубава камера. Според отчетите те също са помогнали за намирането на тялото. „ Те към този момент бяха в колата си и палеха мотора, с цел да си тръгнат. Ние им помахахме, тъй като знаехме, че имат професионална камера и ги помолихме да ни я дадат, с цел да получим по-добър зуум в шахтата, тъй като нашите телефони не се справяха със задачата ”, споделя още мотоциклетистът.

След това той се връща дружно с немските туристи до мината. „ Определено наподобява като тяло на труп ”, споделя германецът на мотоциклетистите.

Тогава те споделят на екскурзианта, че има метод да се стигне до долу, само че го предизвестили, че е рисково, тъй като дървената стълба е доста остаряла.

Двама от мъжете вземат решение да слязат в шахтата, с цел да огледат по-добре. „ Използвахме пръчки, с цел да разкрием тялото, само че поради водата и калта не беше доста ясно какво тъкмо е ”, съобщи единият от мотоциклетистите.

„ След като побутнахме тялото, с цел да го завъртим разбрахме, че краката са вързани и тогава казахме на хората долу да звъннат неотложно в полицията ”, прибавят още мотоциклетистите.

Един обвинен е в ареста и е упрекнат за седем убийства и едно обезчестяване, най-малко към този миг, защото управляващите считат, че може да има и още жертви.

Никос Метаксас, на 35 години, е капитан от кипърската войска и е прочут като Орестис в онлайн средите. Пред проверяващите той е признал, че е умъртвил 7 чужденки, в това число и две деца, само че отхвърля обвиняванията за обезчестяване.

Към момента са открити 5 тела, а водолази не престават да претърсват за телата на най-малко две от останалите жертви в две от езерата наоколо до Никозия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР