Група от четирима тийнейджъри, извършили опит за грабеж, са установени

...
Група от четирима тийнейджъри, извършили опит за грабеж, са установени
Коментари Харесай

Арестуваха четири деца от циганския квартал в Пазарджик, опитали да оберат възрастна жена посред бял ден

Група от четирима младежи, направили опит за обир, са открити от чиновници на полицейския сектор в пазарджишкия цигански квартал " Изток ". В понеделник в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от 77-годишна жителка на регионалния град.

Жената съобщила, че измежду бял ден на кръстовище сред улиците " Васил Левски " и " Ген. Гурко " била обградена от четирима младежи. Едното от момчетата я заплашило с нож и дружно с останалите декларирали, че ще ѝ вземат пазарската чанта. В нея пенсионерката била поставила хранителни артикули и персонални движимости. Тя обаче не изгубила наличие на духа, отказала да даде чантата и нападателите избягали.

За следствие на случилото се бил образуван екип от чиновници на полицейския сектор в пазарджишкия квартал " Изток ". Час по-късно органите на реда стигнали до самоличността на причинителите.

Оказало се, че това са три малолетни и едно малолетно момче на възраст сред 12 и 15 години, всички поданици на квартала. По случая е формирана кореспонденция, която ще бъде изпратена по подготвеност на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР