Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем

...
Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем
Коментари Харесай

Нагъл обир: Младежи наеха апартамент, за да го оберат

Група младежи прави нагли кражби на жилища, предлагани чартърен за краткосрочно настаняване.
Информацията стана известна след пост в обществените мрежи, в който се упоменава името на един от причинителите - Емилиян Йорданов.
В обявата си Красимира Хаджииванова оповестява името на момчето, което е било подпомагано от още един юноша и две девойки до момента в който изнасят тв приемник от жилището ѝ. Прикачен е и файл с видеозапис от кражбата.
Репортерът на Bulgaria ON AIR Димитър Димитров се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказал, че всичко се е случило, защото дружно със съучастниците му са взели заем от 5000 лева, който е трябвало да върнат.
"Човекът, на който дължахме парите ни заплаши, че в случай че не му ги върнем ще ни потроши от пердах. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с жилището и обира. Това, което въпросната госпожа Хаджииванова обаче твърди, че използваме алкохол и опиати, не е правилно ", описа Емилиян.
Той отхвърли и изказванието, че са правили и различен път сходни закононарушения.
"Всичко се случи единствено един път. Ние не сме нарушители. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме подготвени да си понесем последствията. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше вярно и откровено се разкайваме за дейностите си ", означи още Емилиян Йорданов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР