Група изрожденци, водени от депутата Емил Янков, отново са атакували

...
Група изрожденци, водени от депутата Емил Янков, отново са атакували
Коментари Харесай

Изрожденска сган пак нападна кино - този път в Пловдив

Група изрожденци, водени от депутата Емил Янков, още веднъж са атакували кинопрожекция - този път в Пловдив, оповестиха от " Под тепето ".

Прожекцията, която не им е харесала, е същата - белгийският филм " Близо ". Този път обаче излъчването му няма нищо общо със " София Прайд ", а е част от програмата на френскоезични филми във фестивала " Франкофоли ". Миналата седмица различен народен представител и симпатизанти от партията обсадиха кино " Одеон " в митинг против ЛГБТ общността и " педофилията " - каквато по никакъв метод не е налице в лентата.

Националистите обиждали присъстващите на прожекцията в пловдивския LUCKY Дом на киното, измежду които имало и бременна жена. Скочили даже на инцидентни преминаващи към прилежащия на киното бар, нахвърлили се и на служителка в бара, която просто желала да премине - оповестили я за " джендър " и й дали препоръки по какъв начин да се излекува от това.



Погледнете го - в случай че този не ви откаже вечно от секса с мъже, няма кой

След това, поведени от депутата Емил Янков, те са се пробвали да щурмуват фоайето на културната институция. Пред " Под тепето " признали, че нито един от тях не е гледал кино лентата и са си основали усещания от преразкази в обществените мрежи.

Както и при акцията пред кино " Одеон ", изрожденците носели листове с надписи против " ЛГБТ-пропагандата ". А някои били и с Георгиевски лентички, обичайно носени от русоробските гъзолизци.

Пловдивската полиция, за разлика от столичната, не позволила да има ескалация и ескортирала групичката отвън постройката. При прожекцията в столицата стана ясно, че полицията е поздравявала протестиращите, позволила ги е в киното, което в последна сметка докара до анулиране на прожекцията.

" Близо " още веднъж ще се излъчва в кино " Одеон " в София - довечера от 20 ч.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР