Група демократи-центристи от САЩ е подготвила нов законопроект за санкции

...
Група демократи-центристи от САЩ е подготвила нов законопроект за санкции
Коментари Харесай

В САЩ са подготвили нов законопроект с тежки санкции срещу Русия

Група демократи-центристи от Съединени американски щати е подготвила нов законопроект за наказания против Русия по отношение на намесата, приписвана на Москва в изборите за президент на Съединени американски щати през 2016 година. 

Според Bloomberg сенаторите оферират да се вкарат ограничавания против държавния дълг, банките и плановете на Руската федерация.

Новият план е предопределен да " накаже " Москва за намесата в американските избори през 2016 година, за която обаче доказателства по този начин и не бяха открити, написа Life.ru.

Както е известно, на 18 април, Министерството на правораздаването на САЩ публикува редактирания отчет на специфичния прокурор Робърт Мюлер. В него той удостовери, че " нито един американец ", в това число от щаба на Доналд Тръмп, не е имал скрито съглашение с Руската федерация по време на президентските избори през 2016 година

Руският президент Владимир Путин дефинира документа за справедлив, защото констатациите на прокурора удостоверяват неналичието на секрети съглашения сред Москва и американската администрация.

Превод: „ Петел ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР