Група D2 ще изнесе голям концерт в Plovdiv Еvent Сenter

...
Група D2 ще изнесе голям концерт в Plovdiv Еvent Сenter
Коментари Харесай

D2 празнуват 25 години на сцена с голям концерт в Plovdiv Event Center

Група D2 ще изнесе огромен концерт в Plovdiv Еvent Сenter на 29 март от 21:00 ч. Емблематичната тайфа чества 25 години на сцена, години, в които са движеща мощ в музикалния живот на България, оставили незабравими шлагери, които се пеят и до през днешния ден.
Прочетете още
" Ще бъде вълнуващо прекарване - хубава музикална разходка през всички интервали на групата. Дичо ще се качи на сцената дружно с нас и ще изпее някои от най-популярните части. Други ще изпеем дружно. Сред тях са песни като " Аз и ти ", " Две следи ". Ще осъществим една доста красива и лирична ария, която не знам дали е изпълнявана наживо и в случай че е правено, е било много от дълго време. Става сума за парчето " Небе ". Ще пеем и песните от интервала на Дидо, само че той няма да бъде с нас. Ще представим новия си сингъл " Марс ", както и едно чисто ново парче, по което към момента работим. Обещаваме двучасово шоу с доста страсти и хубава музика ", описа вокалистът на бандата Радостин Василев.

Той се завръща в родния Пловдив с доста прелестно чувство - от една страна на удобството и комфорта, че ще пее вкъщи, от друга обаче - с тръпката и живинката, че би трябвало да отговори на упованията на публиката.

" Предстои идните седмици да работим по други нови песни, които представим до края на годината. До 10 май, когато е концертът ни в София, би трябвало да излезе и юбилейният ни албум " 25 години D2 ". В него с изключение на нас, ще се включат и гост-звезди от българската сцена ", описа още Радостин.

Той разкри, че преди идните си концерти групата е репетирала по половин ден седмици наред.

" Беше доста прелестно и мина незабелязано. Разказваха се доста истории от предишното на групата. Интересното е, че работехме в остарялата репетиционна на D2, в която имаше доста фотоси от оня интервал, непокътнати от притежателя ", описа вокалистът на D2.

Фронтменът на групата Димитър Кърнев пък се върна в далечната 2006 година и разказа най-адреналинния си концерт в Пловдив. По време на шоуто им в Панаира той на три пъти късал струни на три разнообразни китари и най-после просто нямало здрав инструмент, с цел да свири.

" Наложи се да променям струни на сцената, само че публиката не усети какво се е случило. Аз обаче го помня и до през днешния ден. Завръщането в Пловдив е доста прелестно за нас още повече, че и аз съм половин пловдивчанин. Винаги сме посрещани топло, почитателите харесват музиката ни и нещата се получават някак директно, елементарно и прочувствено ", сподели Кърнев и не пропусна да предложения публиката на концерта в Plovdiv Event Center.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР