Груб, циничен и крайно невъзпитан език – това демонстрираха днес

...
Груб, циничен и крайно невъзпитан език – това демонстрираха днес
Коментари Харесай

Пореден цирк: Депутати шмъркали, а други се мажели с крем от тестис на усурийски тигър

Груб, безсрамен и извънредно некултурен език – това демонстрираха през днешния ден депутатите в пленарна зала. Напрежението за следващ път ескалира сред старите познайници от „ Възраждане ” и Манол Пейков от ПП-ДБ.

Конфликтът стартира с декларацията от името на " Възраждане ", прочетена от водача Костадин Костадинов от трибуната. Тя беше във връзка 20 години от присъединението на България в НАТО. Костадинов обаче надвиши времето си и Пейков стартира да вика от място " Времето! Времето! ", с цел да му даде знак, че е надхвърлили лимита.

Самият Костадинов не реагира, само че след него излезе Цончо Ганев, който шокира със следното изказване: " Само преди няколко дни видяхме депутатите на ПП-ДБ с едни жестове, които останах с усещане, че шмърка някакви вещества по време на съвещание. Той го е пял и различен път това нещо - че нищо на ниска цена не се шмърка тук.

Но в този момент за следващ път следим и чуваме един човек със съмнителна персонална хигиена, миришещ от време на време на алкохол да крещи несъответстващо и да вие. Но не е обикновено да имаме толкоз рано заран пияни народни представители, а други - дрогирани ".

Затова Ганев още веднъж предложи остарялата концепция на " Възраждане " за надзор с дрегер за алкохол и опиати в Народното събрание, като депутатите сами ще поемат разхода. " Не е съответно лицето Манол Пейков да влиза пийнал, а някой различен - дрогиран, в залата и да крещи толкоз несъответстващо. Отделно, че е некъпан още веднъж ", сподели още той.

Манол Пейков, несъмнено, отвърна на удара. " Както постоянно, крадецът вига: " Дръжте крадеца ". Г-н Ганев, на който персонално от Русия му изпращат всеки ден за намазване специфичен крем от тестис на усурийски тигър и байкалски шлемник, приказва за хигиената на другите. Човек, който спи с шапчица, тъй като доставката на медикаментите от Русия идва един път на две седмици по обясними аргументи. Господа, спрете, вашата игра завърши, спрете с клеветите. Желая ви доста благополучие и триумфи в бъдещите ви инициативи ".

След като абсурдът ескалира, Росен Желязков даде отмора от 10 минути, с цел да се успокоят пристрастеностите. Острите обиди продължиха в коридорите на Народното събрание.  " Подвиквах им, че времето им е завършило ", сподели пред публицисти Пейков. Качиха ми се на главата, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР