Грозните освирквания и долните псувни и обиди,които не е уместно

...
Грозните освирквания и долните псувни и обиди,които не е уместно
Коментари Харесай

България би Македония след грозни обиди, освирквания и бутаница в Скопие

Грозните освирквания и долните псувни и обиди,които не е подходящо да цитираме, скандирани върху българския химн преди старта на мача на националите ни в Скопие демонстрираха на родните политици същинското лице на комшиите, които лицемерно болшинството в последния парламент пробутва да влязат в Европейския съюз. Най- " благото ", което викаха комплексираните домакини беше " Бугари - татари ".

Футболната среща беше част от груповата фаза на Лигата на нациите на УЕФА. В предишния мач се наложихме над скромния отбор на Гибралтар с 5 на 1.

Поведохме при започване на второто полувреме с гол на звездата на националния ни тим Кирил Десподов. След некрасив и скучен низ от обстановки в 85-ата и 86-ата минута македонските национали започнаха меле с провокации и побутване на нашите, в това число с присъединяване на капитана на тима Барди, което е същински позор, невъобразим във футболна Европа през 21-и век. Съдията даде неизвестно за какво не червен, а жълт картон на " героя ", само че изненадващо и на нашия Ради Кирилов, който беше жертва на нелепата офанзива. След това арбитирът се направи на невидял нарушаване на капитана Барди - авантаж, само че в интерес на македонците, а даде и излишно 5-минутно продължение, което и не съблюдава. Заради разумната му реакция по тези мотиви, новият ни народен треньор Кръстаич беше също осъден с жълт картон.

Така цялата рамка на мача стана срамна - кръгова комбинация на грозотата от началото до края, та и обидните викания " увенчаха " това.  
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР