Грозна сценка се разиграла по време и след участието на

...
Грозна сценка се разиграла по време и след участието на
Коментари Харесай

Преслава вирна нос, Павел я охранява

Грозна сценка се разиграла по време и след присъединяване на Преслава в столично заведение през уикенда. Певицата агресирала против нейн обожател, като насъскала и своя обичан Павел.


Ловецът на подписи Христо Могилански изискал фотография от изпълнителката, само че нейната реакция го учудила, тъй като при другите им срещи певицата се държала много по-земно. Този път обаче в отговор получил хули и обиди. "В хороскопа ти написа, че през днешния ден не ти е ден”, отсекла пайнерката съгласно думите на фена, който описа за случилото се в имейл до редакцията ни.



Разправията им се пренесла и след присъединяване - пред заведението. Тогава Павел се "нахвърлил с юмруци да раздава правораздаване " пред погледите на Христо и неговата компания, които изпаднали в потрес от протичащото се. Обидите и ругатните траяли със закани за физическа разпра, твърди Христо.Петимата охрани от заведението едвам удържали разбеснелия се Павел.

Това не е първия случай на разпра на Павел с почитатели на добричлийката. Преди 2 години мъжът й протегнал ръка на почитател, тъй като изискал фотография от любимката си, а преди година в гаражите на зала Колодрума в Пловдив сритал различен обожател и даже му счупил мобилния телефон.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР