Гришо отново попадна в обективите. Най-добрият български тенисист Григор Димитров

...
Гришо отново попадна в обективите. Най-добрият български тенисист Григор Димитров
Коментари Харесай

Гришо в тандем с световноизвестна певица. Не е Никол

Гришо още веднъж попадна в обективите. Най-добрият български тенисист Григор Димитров излезе на корта в тандем с поп звездата. Не, това не е някогашната му половинка Никол Шарцингер. Пинк е.

Двойката на корта стана по време на 19-ото издание на благотворителното събитие Desert Smash в Индиън Уелс.

Гришо и певицата отстъпиха в дуела против Виктория Азаренка и артиста Робин Тик, само че двамата очевидно се забавляваха и направиха шоу за публиката.

„ Да пееш е доста по-лесно “, сподели Пинк след едно от разиграванията.

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Мастърс шампионата в петък. В първия си мач Гришо ще срещне спечелилия от мача Лоречно Сонего и Джейсън Кълбър.

Досега хасковлията не се е изправял против нито един от тези двама състезатели. В шампионата ще вземат участие звезди от ранга на Александър Зверев, Стефанос Циципас, Даниил Медведев и Каспър Рууд.
22-кратният притежател на трофеи от Големия шлем в тениса – Новак Джокович, сподели показателни думи за родния ас Григор Димитров.

„ Хуберт Хуркач и Григор Димитров, съгласно мен, са мостри в мъжкия тенис що се отнася до феърплея на корта “, показа Джокович.

Сърбинът добави за Григор: „ Той е ужасно момче. Винаги съм се разбирал доста добре с него. Винаги е бил извънредно почтен състезател “.

Ноле е считан от мнозина за най-великият тенисист в историята на играта. Понякога спортменството му обаче е подлагано на полемики.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР