Гримьорът Цецо, който влезе в къщата на Биг Брадър, за

...
Гримьорът Цецо, който влезе в къщата на Биг Брадър, за
Коментари Харесай

Конкурентът на Кулагин-пиян на талпа

Гримьорът Цецо, който влезе в къщата на Биг Брадър, с цел да развенчае мита, че участникът в предния епизод на предаването Валентин Кулагин е най-хубавият, се изложи грубо още в първата нощ под покрива на имението в Нови хан. Той бе пийнал на талпа и не спря да крещи и нервира останалите съквартиранти, до момента в който те изпълняваха първата си задача. Въпреки апелите на Биг Брадър Никита Джонсън да се опита да го умири, нежният съперник на Вальо продължи с обидите си и към нея.



Явно той е много обезпокоен от влизането си в предаването, тъй като е много едва прочут измежду феновете, по тази причина потърси храброст в алкохола. Като опрощение би трябвало да кажем, че Цецо имаше рожден ден, само че макар всички държанието му мина положителния звук. Преди да изложи той сподели самочувствие, като се разгласи за най-хубавият в страната и изброи редица свои качества. Оказа се, че услугите му употребяват някои от съквартирантите му в Къщата като Златка Райкова и Емануела. Андреев побърза да скандализира като съобщи, че някои хора в този отрасъл излагат специалността му. "Става дума за един негодник, който беше в предния формат на шоуто.

Един клоун ", разясни Цецо. Естествено, че той визираше своя сътрудник Валентин Кулагин, който безусловно взриви Къщата във ВИП Брадър. От своя страна Кулагин още веднъж повтори, че ще търси метод неговите почитатели да продължат да му се любуват по тв приемника. Πpиятeли, пo пoвoд cлyxoвeтe, чe yтpe щe мe видитe във Vір Вrоthеr: Моѕt Wаntеd… Toвa нямa дa ce cлyчи. Haй-мнoгo дa вĸapaт няĸoя мoя имитaция c идeятa дa пoвтopят ycпexa ми. Toвa oбaчe знaeтe… cъщo нe мoжe дa ce cлyчи. Лeтвaтa cлeд мoeтo yчacтиe e тoлĸoвa виcoĸa, чe oттyĸ нaтaтъĸ имa caмo 1, ĸoйтo мoжe дa я пpecĸoчи… Aз. Блaгoдapя нa вcичĸи, ĸoитo иcĸaтe дa мe глeдaтe пaĸ и пaĸ, и пaĸ… Oбeщaвaм дa измиcля нaчин дa cи oбщyвaмe cъвceм cĸopo… “, нaпиca Baлeнтин Kyлaгин в пpoфилa cи във Фeйcбyĸ, ĸoйтo дocĸopo бeшe блoĸиpaн.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР